Följ med på ett ökenäventyr med din egen motorcykel i Marocko. Ett unikt tillfälle för dig som drömmer om att köra i Afrika – 5 dagar med oförglömlig körning i ett dramatiskt landskap. Vill du uppleva Marockos sanddyner med egen motorcykel är detta din möjlighet.

Körningen är rolig och varierad – krokiga grusvägar i berg och dalgångar med byar och städer, men även snabbare partier över karga bergspla¬tåer. Dessutom finns bra asfaltvägar som alternativ. Välj om du vill köra med guidade gruppen som gör lite avstickare offroad, eller ladda din GPS med dagens etapp så kan du köra i din fart med egna pauser.

Kvällstid sammanstrålar vi vid etappmålet för att berätta om våra ny¬vunna upplevelser och äventyr. Boende blir dels på hotell med hög bekvämlighet, dels camping i vår ”Dakarbivack” som sätts upp kring servicelastbilen. Precis som under ett riktigt ökenrally har vi våra boxar med tält, sovsäckar och andra nödvändigheter. Att få tälta i öknen under Vintergatans stjärnhimmel är en fantastisk upplevelse!

Pris: 22.000:- (exkl. flyg)

För mer info, tveka inte att kontakta oss!

Henrik Rahm och Mattias Karlsson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Scandinavian Offoadservice

0709-350217 0706-640820