Parkeringsbolaget EasyPark har lanserat sin Smartphone App – en helt ny applikation för betalning av p-avgifter via smartphones och surfplattor.

Applikationen bjuder på en rad spännande funktioner som syftar till att göra tjänsten telefonparkering ännu lite enklare, bekvämare och säkrare för EasyParks idag över 250 000 medlemmar. Parkera vilket fordon du vill genom en enkel knapptryckning, ange önskad p-tid i timmar och minuter eller som klockslag. Appen räknar ner p-tiden i realtid och användaren kan närsomhelst välja att enkelt stoppa eller förlänga p-tiden. P-avgifterna samlas och redovisas som vanligt på användarens betal/kreditkort eller på en faktura. Parkerings- betalningar har aldrig varit enklare!

apprelease_new_large”Målsättningen har i första skedet varit att bygga en enkel, snabb och intuitiv applikation som möter basbehovet för att i kommande versioner addera fler smarta mervärdestjänster kopplade till parkeringsögonblicket. Man ska komma ihåg att för många av våra medlemmar är EasyPark ett viktigt arbetsredskap och en parkering måste kunna påbörjas inom ett par sekunder. Baserat på de första kommentarerna från våra kunder har vi lyckats bra med att paketera kärnan i vår tjänst i en mobil applikation” säger Johan Thalin, Chief Marketing Officer, EasyPark Group.

Framtida uppdateringar av applikationen är redan under utveckling. Platstjänster som hjälper användaren att hitta rätt taxakod, navigering till lediga p-platser, en ”hitta-bilen” funktion är några av tjänsterna som kommer lanseras framöver.

EasyParks Smartphone App version 1.0, som har namnet EasyPark, finns för gratis nerladdning på App Store (Iphone) eller Android Market.