Triumph Motorcycles lägger till 14 nya färgalternativ för sitt modellprogram 2025, inklusive Roulette Green, Kingfisher Blue och Cosmic Yellow, för att möta växande efterfrågan från kunder.

Tiger 850 Sport kommer i två djärva nya färger för 2025; en ljus Roulette Green & Jet Black design och Korosi Red & Graphite-alternativ.

Tiger 850 Sport får en Roulette Green tank- och sidokåpor vid sadeln med svart 850-grafik och ett matchande främre stänkskärm kompletterat med en Jet Black-näbb, tank- och kylarkåpa. Korosi Red & Graphite-schemat har en Korosi Red tank och sidokåpa vid sadeln med vit 850-grafik, plus en framskärm, näbb, tank- och kylarkåpa i Graphite. Båda modellerna kommer med passagerarhandtag i matt Metallic Grey.

Tiger Sport 660 injicerar också lite ny färg till utbudet, med kåpdetaljer i Baja Orange kompletterad med en Phantom Black främre stänkskärm, kylarkåpa och bakre sidokåpor.

Scrambler 900 finns nu tillgänglig med en Kingfisher Blue-tank med kontrasterande dubbla svarta diagonala ränder och ett Jet Black främre stänkskydd, sidokåpor och bakre stänkskärm. 

Bonneville Speedmaster kommer nu med en Snowdonia White & Cranberry Red tvåfärgad tank med Sapphire Black stänkskärmar, strålkastarskärm och sidokåpor. 

Bonneville T100 har anammat ett liknande tvåfärgstankschema med Triumphs berömda handmålade linje, och finns tillgänglig med en ny aluminiumsilver & Baja Orange tank, med Jet Black stänkskärmar, strålkastarskåpa och sidokåpor.

Bonneville T120 kommer med en Crystal White & Cranberry Red tank, kompletterad med Jet Black stänkskärmar, strålkastarkåpa och sidokåpor.

Bonneville Bobber kommer med en modern matt finish med sin tank i Matt Graphite & Matt Baja Orange, tillsammans med Jet Black stänkskärmar och sidokåpor. 

Speed ​​Twin 1200 har en monokrom look med ett Jet Black & Crystal White-färgschema med klarröda detaljer på tanken, samt Matt Silver Ice-framgaffelskydd och en Jet Black strålkastarkåpa och matchande sidokåpor. 

Speed ​​Twin 900 erbjuds med en Matt Phantom Black & Matt Crystal White tvåfärgad tank, plus matchande Matt Phantom Black stänkskärmar och sidokåpor. 

Speed ​​Triple 1200 RS har en Cosmic Yellow-tank med tydlig RS-grafik i svart, kompletterad med Cosmic Yellow-strålkastare, sidokåpor, sadelkuts och magkåpa. Ett stänkskydd av kolfiber fullbordar utseendet. 

Street Triple 765 R har två nya färgscheman att välja mellan; en Matt Baja Orange eller ett Pure White alternativ. Det första alternativet har en matt Baja Orange tankkåpa och matchande strålkastare och sidokåpor, med en mattsvart främre stänkskärm och kylarsidokåpor. Pure White-schemat har Baja Orange-detaljer på Pure White tanklocket och kåporna, plus ett Pure White-lackerat främre stänkskydd och strålkastare, kompletterat med Storm Grey kylarkåpor. 

Street Triple 765 RS kommer med ett Phantom Black-schema, med gula detaljer på sin Phantom Black tankkåpa och kåpor, såväl som ett Phantom Black främre stänkskärm, strålkastare, magkåpa och sadelkuts.