Festivalarrangören Västervik Resort har tagit beslutet att HojRock kommer att pausa 2024. Denna paus möjliggör en viktig tid för arrangören att noggrant undersöka festivalens framtid och diskutera dess fortsatta existens.

HojRock har varit synonymt med motorcyklar, högkvalitativ musik, unika upplevelser och en härlig gemenskap i Västervik. Sedan starten har festivalen stolt befunnit sig i centrum för hojåkares hjärtan och har tillhandahållit oförglömliga minnen och upplevelser för tiotusentals människor.

"Som arrangör av HojRock är vår främsta prioritet att alltid tillhandahålla den bästa möjliga upplevelsen för våra festivaldeltagare," säger Annika Källmark, marknadschef på Västervik Resort. "Genom att pausa festivalen 2024 ger vi oss möjligheten att verkligen reflektera över vårt evenemang och starta en diskussion om hur vi kan föra HojRock framåt och överträffa förväntningarna hos våra trogna festivalbesökare."

Framtida uppdateringar gällande festivalens framtid och eventuella beslut kommer att kommuniceras via HojRocks officiella kanaler och webbplats www.hojrock.se.