Från och med idag, 25 oktober, är det möjligt att förköpa biljetter till MCMÄSSAN 2024. Du som köper en förköpsbiljett kommer att få en inbjudan att delta i MC-Mässans förköpstävling! Högsta priset är en helt ny motorcykel till ett värde av närmare 200 000 kronor.
 

MCMÄSSAN 2024 är mässan för alla som gillar, eller kanske rentuav älskar, motoriserade tvåhjulingar.

På MC-mässan kommer du som besökare kunna kolla in de senaste motorcykelnyheterna, en och annan däcksparkare lär får tillfälle att sparka på lite däck, och bäst av allt kanske du får tillfälle att provsitta din drömhoj. Dessutom kommer andra spännande motorcykelrelaterade produktnyheter och massor av upplevelser erbjudas. 

På mässan finns scener där det kommer att genomföras spännande föredrag, aktiviteter, tävlingar och uppvisningar. Det utlovas stor variation i utbudet och något för alla.

Du kan också njuta av god mat och dryck i någon av mässans restauranger och barer.

Så skriv in datumen i kalendern och se fram emot händelserika dagar på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Vi ses den 26–28 januari 2024 på Stockholmsmässan, Älvsjö. www.mcmassan.se

MC-Mässans förköpstävling
Du som köper en förköpsbiljett kommer att få en inbjudan att delta i MC-Mässans förköpstävling! Tävlingen kommer att bestå av några svåra frågor, att skriva en bra motivering och att ladda upp en bild från ditt motorcykelliv.

Priset kommer att vara en helt ny motorcykel med värde på närmare 200 000 kronor! *

Vi arbetar för närvarande med tävlingen och eventuellt blir det fler priser. Mer information kommer i november till alla som köper en förköpsbiljett.

* Vinnaren kommer att utses av en jury och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren i enlighet med svensk lagstiftning.
 
 

Mässans öppettider

Fredag 26 januari:  10.00 – 20.00
Lördag 27 januari:  09.00 – 19.00
Söndag 28 januari: 10.00 – 17.00

Stockholmsmässan är granne med Älvsjö station som har utmärkta buss- och pendeltågförbindelser. Du kan också ta dig hit med motorcykel, bil eller taxi. Att besöka MC-Mässan är enkelt – både för dig som bor i Stockholmstrakten och dig som kommer på långväga besök.