I avsnitt #13 av MCPODDEN bjuds du åter igen på en gissa hojen. Vi träffar Tobias Persson, Head of Ducati Sverige-Norge, som berättar mer om sig själv och sin livslånga motorcykelpassion. Vi snackar även om att hälsa eller inte hälsa på andra motorcyklister, och vad olika tecken kan tänkas betyda. Dessutom har forskningen slagit fast att motorcykelkörningen genererar bättre mental hälsa, något som även Johan tar upp sitt kåseri – ”Lev livet – kör motorcykel”. 

I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se.

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.