I extra långa avsnitt #12 av MCPODDEN bjuds du på en salig blandning av motorcykelgodis, där vi har trevligt sällskap i studion av MC-polisen, motorcykelentusiasten, och Isle of Man TT-föraren Björn ”BG” Gunnarsson, som bland annat är innehavare av det nordiska rekordet på Isle of Man, med en snittfart på 198,7 km/h, runt den 6 mil långa ”Mountain Course”. Dessutom rapporterar Micke från världslanseringen av nya KTM 890 SMT, som provkördes på italienska Sardinien dagen före publiceringen av detta avsnitt. 

I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se.

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.