I avsnitt #11 av MCPODDEN bjuder vi åter igen på en ”Gissa hojen”. Vi snackar lite om våren, och årets första barmarkstur, och får även lite enkla tips och råd från MC-polisen Leo, på saker att tänka på för att få en bättre, och säkrare motorcykelsäsong. Vi träffar även Rikard Coro, som sedan i höstas är General Manager för Triumph på de nordiska marknaderna. Rikard har ett gediget CV, med över 20 års bred internationell erfarenhet från motorcykel-, marin- och fordonsindustrin. Som grädde på moset avslöjar Micke att han ska dra och provköra en ny motorcykel på italienska ön Sardinien.

I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se.

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.