I avsnitt #14 av MCPODDEN snackar vi lite om Start2Ride, motorcykelservice och hur det är att köra Triumph Tiger Sport 660. Vi får även höra Valdemar Mellgren, 14-årige roadracingföraren från Vallentuna, som siktar mot att bli en del av roadracingens toppskikt.  Dessutom berättar amerikanske Chris Fillmore, som innehar flera rekord i Pikes Peak International Hill Climb mer om sitt framgångsrika racingliv på två hjul. Vi tar även upp ämnet "mc-fadäser" och delar med oss av en av många tokigheter som inträffat under årens lopp. 

I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se.

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här nedan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.