Det är nu bara några dagar kvar till starten av BMW Motorrad International GS Trophy 2022 i Albanien den 4 september. De 57 finalisterna, som tävlar i 21 internationella lag, inleder snart sitt äventyr i Albanien, med unika GS Trophy-upplevelser i ett av de sista i stort sett orörda terrängparadisen i Europa.

För de som inte kan vara där själva, kommer BMW Motorrad att säkerställa en omfattande multimediabevakning av evenemanget. GS-fans från hela världen kommer att kunna uppleva GS Trophy 2022 varje dag i form av reportage, bilder och videoklipp och till och med delta via en foto- och videotävling.

Den interaktiva fototävlingen introducerades 2012 och mottogs så väl, att den har blivit ett permanent inslag i evenemanget och kommer till och med att utökas med en videotävling i år. Lagen själva kommer att försöka fånga de mest spännande GS Trophy-ögonblicken under deras äventyr med hjälp av fotografier och på film. Tävlingens speciella tema är helt öppet; det kan vara ett actionfoto av lagkamrater, ett spektakulärt landskap eller kanske en unik aspekt av det lokala livet. I slutet av de två dagarna kommer varje lag att skicka in sitt bästa foto eller video, som sedan kommer att läggas upp på GS Trophy-webbplatsen på www.gstrophy.com. Omröstning sker också på www.gstrophy.com.

Det bör noteras att röstningstiden är begränsad till 24 timmar åt gången.

Videotävling: Röstning den 6 september: 12:00 - 23:59.

Fototävling: Röstning den 8 september: 12:00 - 23:59.

Enligt röstningsresultatet kommer lagen att få poäng som tillräknas deras totala tävlingspoäng.

Andra sätt att följa GS Trophy.

Med www.gstrophy.com har BMW Motorrad skapat en webbplats där GS-fans inte bara kan delta i foto- och videotävlingen, utan även hitta bakgrundsinformation om evenemanget och dess deltagare.

Dessutom kommer du återigen att kunna följa spänningen i evenemanget dagligen via följande BMW Motorrad sociala mediekanaler tack vare rapporter, bilder och videoklipp:

www.facebook.com/BMWMotorrad

www.instagram.com/bmwmotorrad

www.youtube.com/user/bmwmotorrad

www.twitter.com/BMWMotorrad

www.linkedin.com/showcase/bmwmotorrad/

www.tiktok.com/@bmwmotorrad