Ducati Panigale V4 R LEGO Technic

Stil, elegans, prestanda. Denna LEGO® Technic 42107 Ducati Panigale V4 R är den första modellmotorcykeln i LEGO Technic-historien som har en växellåda för att utforska olika hastigheter och tekniker.

Några av alla fantastiska funktioner som ingår är till exempel styrning, fjädring både fram och bak för realistiska rörelser och skivbromsar fram och bak. Fina detaljer som fångar Ducatis anda. Alla som älskar Ducati kommer att gilla alla detaljer på denna fantastiska LEGO-motorcykel. Stödet, avgassystemet, kåpglaset och instrumenteringen är några av de små detaljer som gör att denna modelleksak verkligen återspeglar den fullstora versionen. Och den klassiska röda färgskalan kommer givetvis att uppskattas av alla Ducati-fans.

 

Med sina realistiska funktioner introducerar den byggare till teknikens värld där de bland annat kan upptäcka hur växelmekanismer fungerar.

  • En kopia av den berömda Ducati Panigale V4 R att bygga, utforska och visa upp. LEGO® Technic fans och motorcykelentusiaster kommer att älska denna coola byggutmaning.
  • Bygg en egen Ducati Panigale V4 R för att få en unik inblick i hur funktionerna och detaljerna på denna motorcykel fungerar. Innehåller också en 2-växlad växellåda – för första gången på en LEGO® Technic motorcykel.
  • Återskapa spänningen i att äga en Ducati Panigale V4 R, med fjädring fram och bak för realistiska rörelser. Den klassiska röda färgskalan får motorcykeln att komma till liv, i sann italiensk stil.
  • Denna iögonfallande modell (42107) är snygg att visa upp. Dess dimensioner har utformats för att ge en sann återspegling av den verkliga modellen. Motorcykeln är 32 cm lång, 16 cm hög och 8 cm bred.
  • Inga batterier behövs till den här Ducati leksaksmotorcykeln. Passion, fantasi och en vilja att skapa något nytt är allt du behöver.
  • Det är enkelt att komma igång med detta fantastiska LEGO® set. Bara öppna lådan och använd de enkla instruktionerna för att bygga din egen Ducati och ”köra iväg” direkt.