Ny märkesförsäkring för Ducati

Du som kör Ducati har nu möjlighet att teckna en ny, särskilt skräddarsydd märkesförsäkring, genom ett samarbete mellan Ducati och Svedea.

– Vi är nöjda med att ha inlett samarbetet med Svedea som har en oslagbar erfarenhet av märkesförsäkringar. Våra kunder är värda det bästa, så i slutänden var det ett enkelt beslut att välja Svedea, säger Tobias Persson, brand manager på Ducati Sverige.

– Vi är väldigt stolta över att Ducati valde att arbeta med oss. Dels för att vi får ytterligare ett fantastiskt märke att lägga till våra tidigare märkesförsäkringar. Men också för att jag själv har positiva erfarenheter av Ducati och tycker att det är härliga hojar att köra, säger Stefan Karlsson, produktchef mc-försäkring på Svedea.

 

Försäkringen är utvecklad i samarbete mellan Svedea och Ducati Sverige för att erbjuda en skräddarsydd lösning för landets Ducatiägare. Försäkringen kan köpas både till nya och begagnade motorcyklar hos auktoriserade återförsäljare. Utöver ett av marknadens bredaste grundskydd ingår en unik allriskförsäkring, även känt som drulleförsäkring.