Monster 1200 S blir "Svart på svart"

Ducati har presenterat ett nytt färgschema för 2020 års Monster 1200 S. För den kommande säsongen kommer den italienska tillverkarens mest ikoniska nakenmodell med en "Black on Black"-lackering med alternerande glanssvarta och mattsvarta delar. Monster 1200 S kommer också att finnas kvar i traditionellt Ducatiröd.

Monster 1200 kommer med en aktuell Testastretta 11 ° DS-motor som uppges leverera 147 hk vid 9 250 varv/minut och en linjär vridmomentkurva; där kraften hanteras säkert hela tiden av Ride by Wire-systemet och kontrollenheten med kurv-ABS, antispinn- och Wheelie-kontrol-funktioner.

Den exklusiva S-versionen skärper Monster-prestandan till en ännu häftigare nivå tack vare en 48 mm Öhlins-framgaffel och en Öhlins-stötdämpare, båda fullt justerbara. Fantastisk bromsning tillhandahålls av två 330 mm Brembo-skivor fram som samarbetar med Brembo M50 monoblock-bromsok. Monster 1200 S har också hjul med tre Y-ekrar, en kolfiber-framskärm, en strålkastare med DRL (Daytime Running Light) och LED-indikatorer. Quick-shifter (upp- och ner) är också standard.

Monster 1200 S med den nya "Black on Black" -lackeringen kommer att finnas tillgängliga hos Ducati-återförsäljare från slutet av september.