2019 års Kawasaki Ninja ZX-6R "Sublime Road Supersport"

Med flertalet mästerskapstitlar i Supersport-VM och beröm från bandagskörande Kawasakiförare, tar Ninja ZX-6R-konceptet klivet till nästa nivå inför säsongen 2019 med introduktionen av en ny landsvägsanpassad supersportmaskin.

Inför 2019 kommer Kawasaki Ninja ZX-6R, med dess vid det här laget legendariska 636 kubiks motor, även med KQS snabbväxling för uppväxling. Tillsammans med en ny instrumentering med ECO-indikator, bränslemängdmätare och range-mätare (beräknad sträcka på resterande mängd bränsle), så visar det tydligt på balansen mellan banfokus och landsvägsanpassning.

Utöver standardutrustningen ”assist och slirkoppling”, finner du också ett 12V-uttag för elektroniska tillbehör.

Listan med förarhjälp för 2019 innehåller bland annat; KTRC traction control, Kawasaki’s intelligenta anti-lås bromssystem (KIBS) och två effektlägen. Lägg till ett chassi som kommer med Showa BFF framgaffel och en sportig men enligt Kawasaki förfinad körställning så har du en motorcykel som är utvecklat för såväl landsvägs- som bankörning.

Bandagsentusiaster kommer  sannolikt att uppskatta den inställbara uppväxlingsindikatorn, monoblock bromsok med stora bromsskivor och valet av däcken Bridgestone Battlax Hypersport S22 som standard. Utöver det erbjuds specialanpassade tillbehör så som Öhlins styrdämpare, framaxelskydd och färganpassad sadelkuts.