Kawasakis nakna Z-familj har fått en ny medlem. Säg hej till Kawasaki Z125. Med Kawasakis unika Sugomi designfilosofi för alla att se, så är den minsta i Z-familjen här för att synas och göra ett märkbart avtryck i naken-segmentet.

Den synliggjorda fackverksramen blandas med en minimal och aggressiv Z-design som uppmanar till inspirerad körning med den A1-anpassade 15hk-motorn som både är nybörjarvänlig och så sportig som man förväntar sig av en Kawasaki. Välkommen till Z-familjen.

Som de större syskonen i Z-familjen så ger den aggressiva stylingen en vink om Z125:s sportiga potential. Motorn är en 125 cm3 encylindrig 4-taktare, som enligt Kawasaki levererar en "punch" på höga varvtal, och fortsätter att dra upp till varvstoppet.

Standardutrustad med ABS stärker tryggheten för föraren. Uni Trak bakre fjädringen är anpassad för att säkerställa balansen mellan enkel hanterbarhet och stabil karaktär. Ställbar bakre förspänning i 5 steg tillåter föraren att anpassa motorcykeln efter aktuell körsituation.

Z125 har ett fullstort chassi. Med fackverksram, sportig fjädring och lättvikts 17-tums fälgar har den utvecklats för att vara smidig och lätthanterlig, vilket är optimalt för nya förare som vill bekanta sig med att köra en fullstor motorcykel.

Fackverksramen är utvecklat för att ge en slimmad och kompakt motorcykel som ska vara lätt att kontrollera, och göra det enklare att nå marken med fötterna.

ERGO-FIT ger föraren möjlighet att välja en sadel som passar dem bäst. För Z125 finns en låg ERGO-FIT (-25mm) sadel tillgänglig.

Fram sitter en ø37 mm teleskopframgaffel, medan Kawasakis Uni Trak fjädring med länkage ska ge en mjuk och behaglig resa på de flesta underlag.

Digital instrumentering ger en modern och sportig look.