I avsnitt #17 av MCPODDEN pratar vi om Adventurehojar, midsommarfirandet, räkmackor och glass. Micke delar med sig av sina intryck efter att ha provkört Triumph Bobber. Johan rapporterar från lanseringen i södra Frankrike, med en synnerligen het provkörning av nya nakenmodellen 800NK från CFMoto. Vi får även veta mer om motorcykelentusiasten och CFMoto-representanten Per Hyltén. Dessutom delar Johan med sig av en liten men pinsam MC-fadäs som inträffade i centrala Amsterdam.

I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se.

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här ovan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.