I avsnitt #16 av MCPODDEN gästar vi 2023 års upplaga av Custom Bike Show i Norrtälje, som arrangerades för 49:e gången i ordningen sedan starten 1971. Vi träffar härliga motorcykelentusiaster, och bjuds på häftiga motorcykelbyggen och en hel del annat motorcykelrelaterat. Vi får ett snack med ”Plåt-Sören” som visar upp sina hantverksfärdigheter i att forma plåt till vackra fordonsdetaljer, vi träffar Lasse Glad som bland annat berättar om Acke Risings klassiska ISR-Kawasaki-racer, och får ett samtal med Kristian Ölvestad som är på plats och visar upp motorcyklar från brittiska MUTT Motorcycles. Vi får dessutom ett längre snack med från Twin Club Mc-profilen Henkan Brunfelter, som sedan många år varit hårt engagerad och drivande i Custom Bike Show. Vi ringer också upp Jörgen ”Gson” Gustafsson och får en direktrapport från Husqvarnas Motorcycles 120-årsfirande.

I MCpodden delar Johan Ahlberg och Mikael Samuelsson med oss av tips från många års erfarenheter från motorcykelkörning. Vi kommer även att besöka olika motorcykelföretag, komma med körtips och dessutom gästas av spännande mc-profiler. 

MCPODDEN produceras i samarbete med Fastbikes.se.

Under de kommande dagarna kommer podcasten att indexeras på allt fler ställen där du kan lyssna på poddar. I detta nu finns den att lyssna på här ovan, liksom på Spotify, Amazon, Podbean, Podtail och Apple Podcaster. 

Har du tips och önskemål om saker du gärna skulle höra i MCPODDEN är du välkommen att kontakta oss: LÄNK till kontaktformulär.