Toni Elias, 2010 års Moto2-världsmästare, har anslutit sig till Red Devils Aprilia Team. Spanjoren kommer att köra Aprilia RSV4 för de återstående omgångarna av 2013-säsongen, från och med denna helg på Intercity Istanbul Park. Toni Elias har valt Red Devils och Aprilia, i vad som är första övergången någonsin från Moto2 till Superbike-VM mitt under en säsong.

-Jag har velat prova en Superbike ett tag och Aprilia är en av de mest konkurrenskraftiga maskinerna, för tillfället. Jag är glad för det intresse och för den vänlighet teamet visat, och jag kommer att engagera mig fullt ut för att ge så mycket jag kan tillbaka. Jag kommer att kliva in i ett mästerskap som går mot sitt slut för 2013, med fortfarande en hel del på spel och många konkurrenskraftiga förare. Jag ska i alla fall försöka att visa vad jag kan klara av, säger Toni Elias.

Tidigare Red Devils Aprilia-föraren Michel Fabrizio kommer att ersätta skadade Jonathan Rea i Pata Honda Teamet. Den 28-årige föraren från Rom ligger för närvarande på åttonde plats i 2013-mästerskapet med en pallplats i årets öppningsrunda på Phillip Island i Australien.

-Jag är väldigt glad över att komma tillbaka till Honda CBR, baserat på min tidigare erfarenhet med DFX Honda Team. Att tävla med Ten Kate-grabbarna i Pata Honda teamet är en verklig ära för mig och, naturligtvis kommer jag att göra mitt bästa för att få Jonathans maskin nära fronten. Jag vill också passa på att önska Jonathan en snabb återhämtning från sin skada och jag vill tacka hela Honda Superbike-teamet för deras hårda arbete med att fixa motorcykeln i tid för mig så att jag kan tävla i Istanbul, säger Michel Fabrizio.