Danny Webb, en av Storbritanniens ledande 125GP och Moto3-förare, kommer att göra sin TT-debut i årets Isle of Man TT, där han kommer att köra för KMR Kawasaki i såväl Superbike, Superstock, Lightweight och Senior TT-racen. Till sin hjälp kommer han få expertråd från teamets ägare och chef, den erfarne TT-föraren Ryan Farquhar.

Den 22-årige föraren från Kent har länge ansetts vara en av Storbritanniens mest lovande talanger, ett påstående som stöds av hans sju år inom Grand Prix-racingen, där han bland annat kört till sig imponerande tjugo topp-tio resultat i 125cc och Moto3.

Efter att ha lämnat Moto3-arenan halvvägs genom 2013-säsongen, vände Webb istället sin uppmärksamhet mot Supersport-VM, där han körde några race för PTR Racing, som inte bara spelat en avgörande del i framgången för Michael Dunlop i 2013 års TT-racing utan också förde Eugene Laverty och Sam Lowes till många segrar och pallplatser runt om i världen. Webb visade snart sin talang på en 600-maskin också, med en 11:e plats under säsongens sista mästerskapsrunda i Spanien.

Danny kommenterar sin TT-debut så här: "Jag är ett stor TT-fan. Jag har redan varit och kollat in tävlingen och jag har alltid sagt att jag själv vill vara med och köra en dag. Det är något som har påkallat min uppmärksamhet allt mer på senare tid, och när möjligheten kom att göra det tillsammans med Ryan Farquhar, som skapar några av de bästa motorcyklarna i startfältet, så jag kunde helt enkelt inte säga nej."