Idag flyger Christoffer Bergman över till England för att på söndag köra säsongens sjunde race i Superstock 1000. Bergman är för närvarande 8:a i totalställningen men siktar givetvis på att klättra i tabellen. Här berättar Christoffer mer.

Bergman kommenterar:

"Jag känner mig väldigt bra förberedd för Silverstone. Banan är dock helt ny för mig så jag vet inte riktigt hur jag kommer stå mig mot resterande förare som varit där och kört tidigare. Banan ser riktigt grym ut så jag hoppas att det ska gå bra.

På torsdag är det dags igen, flyger över till England för att köra på Silverstone banan. Ja har aldrig varit där så jag vet inte hur jag kommer stå mig mot de andra förarna. Jag hoppas självklart det ska gå bra. Banan verkar riktigt grym så det ska bli kul att åka i alla fall. Sen får vi se hur långt det räcker, men jag brukar känna redan under första passet var jag kommer ligga, även om första passet ofta går trögt så vet jag ungefär hur mycket jag kan sänka mig om inget konstigt skulle hända då. Hoppas vi slipper mycket av det engelska vädret så det går att ladda lite på torr bana."