Under lördagskvällen presenterade Teamet ”SuperMartxé VIP” med Paris Hilton, satsningen på det spanska BQR 125-teamet, som kommer att tampas i 125GP-VM med sina rosaglittrande motorcyklar. Efter presentationen, där Paris Hilton förklarade att hon väljer att sponsra teamet eftersom hon anser att roadracing är sexigt, festades det friskt på ”Fabrik” i centrala Madrid. Här kan du se en film från presentationen.

Paris Hilton stöttar teamet tillsammans med sina partners, Nano, Xavi Montero och Ricard Garriga. Ricard Jové är sport- och teknisk chef för teamet, och den tekniska personalen kommer bland annat att bestå av den legendariska teamchefen Rossano Brazzi.

Teamet ”SuperMartxé VIP” med Paris Hilton, kommer att sponsra BQR 125-teamet som tampats inom GP-racingen under flera års tid i 125cc, 250cc och Moto2 och under 2011 kommer teamet bestått av bland annat Fielding Sergio Gadea (som byter tillbaka efter en säsong i Moto2) och 15-årige Maverick Vinales (spansk och europeisk GP125-mästare).