Antonio Banderas team har beslutat att dra sig ur 2011 års Moto2 efter att de förlorat sin huvudsponsor Jack & Jones. Det betyder med andra ord att förarna Kenny Noyes och Gabor Talmacsi nu är utan något officiellt team inför nästa säsong.

Teamet deltog i Moto2-testerna på Valencia efter att de hade bekräftat Noyes och Talmacsi som förare i teamet och bytt till Suter-chassit från Promoharris One, men utan några andra stora sponsorer som stöttar teamet lät teamets manager, Danielle Devahive, teampersonal och förare gå för att möjliggöra att dessa skulle få en möjlighet att finna andra team inför nästa säsong. Något som lär bli mycket svårt eftersom så gott som samtliga Moto2-team redan annonserat sina teamuppställningarna för 2011.

-Detta är kanske det svåraste beslut jag har tagit under de senaste 10 åren. Trots den entusiasm och kraft som Antonio Banderas och jag har lagt ned på detta projekt, tvingade bristen på finansiering oss två att fatta detta svåra beslut. För närvarande är det väldigt svårt att hitta en sponsor i tid för att delta i mästerskapet som startar i mars och därför är det vårt ansvar gentemot vår personal och förare att släppa dem, sade Devahive om det inträffade.