Troy Bayliss gör inte comeback

I samband med en presskonferens i lördags under World Ducati Week bekräftade den trefaldige världsmästaren i Suerbike, Troy Bayliss, att han inte gör comeback i Superbike VM. Detta lär vara på grund av att saker och ting som Troy upptäckte under testerna på Misano, trots att han visade sig vara snabbare än både Fabrizio och Haga.

Under testkörningarna noterades den ”pensionerade” australiensaren för den bästa varvtiden 1'35 0,6, medan Fabrizio körde som bäst på 1'36 0,0 och Haga 1'36 0,4.

-Testet har gått riktigt bra och efter ännu mer tid på banan idag kapade jag ytterligare lite på varvtiden i morse. Jag är nöjd med hur det gick och hoppas min feedback kan hjälpa Nori och Michel, men jag är också trött eftersom vi har haft mycket att göra under den här upplagan av WDW, både på och utanför banan! Som jag sade under lördagens WDW-presskonferens har jag bestämt mig och jag kommer inte att komma tillbaka till racing, men jag kommer att göra ytterligare en Superbiketest senare i år, strax före superbikerundan på Imola, enligt med vad jag kom överrens med Ducati om tidigare i år, kommenterar Troy Bayliss.