Nu under sitt fjärde år så kommer World GP Bike Legends, WGPBL, att närvara under Silverstone Classic-helgen den 26-28 juli, 2019, med minst tio roadracing-legender som kommer att visa upp sig på banan både under lördag och söndag. Redan bekräftad är tidigare världsmästarna Wayne Gardner, Freddie Spencer och Raymond Roche. 

Silverstone Classic är ett event som samlar två och fyrhjuliga stjärnor från förr i en informell och avslappnad atmosfär. Weekendaktiviteter för World GP Bike WGPB Legends inkluderar köruppvisningar, utställning av klassiska motorcyklar, inklusive några kända 500cc tvåtaktsracers, och möjlighet att träffa och hälsa på stjärnorna, liksom autografsesssioner samt chansen att berättelser om gamla minnen och berättelser från förarna i en rad intervjuer.

Silverstone Classic är ett unik event för motorsportentusiaster att träffas och förundras över bilarna och motorcyklarna och förarna, som deltog i vad många betraktar som guldåldern för två- och fyrhjulingsracing. Fri tillgång till depåerna, över 10 000 historiska racermaskiner, och chansen att vara med under detta evenemang är bara toppen av isberget. Det lovas gott om underhållning att njuta av, inklusive levande musik på både fredag ​​och lördag kväll, flyguppvisningar, ”Shopping Village” där du kanske kan göra ett fynd eller två ... allt ingår i biljettpriset.

MER INFO OCH BILJETTKÖP: https://www.silverstoneclassic.com/ticket-info