Svemo, Svenska Motorcykel- och Snöskoterförbundet, 
söker dig som skulle passa för tjänsten som grenchef för sporterna roadracing, dragracing, supermoto och minimoto.

Svemo är det idrottsförbund som samlar de förare som tränar och tävlar inom motorcykel- och snöskotersport i Sverige. Svemo är medlem i RF och är med sina 160 000 medlemmar, 470 klubbar och 20 000 licensierade förare ett av de större idrottsförbunden i Sverige och, inom motorcykel-och snöskotersport ett av de större i världen.

Arbetet som Grenchef går ut på att vara administrativt och operativt ledande för dessa grenar i samarbete med en idrottskoordinator på Svemos kansli. Det innebär att du har budgetansvar för verksamheterna och på ett självständigt sätt kan leda och arbeta med ideella funktionärer, arbetsgrupper och grenansvariga ute på fältet för att utveckla sporterna. Arbetet innebär resor på både kvällar och helger då du behöver spendera en hel del tid på fältet. Huvudarbetsplatsen är Svemos kansli i Norrköping.

Svemo söker dig som har stor kompetens och förståelse för hur verksamheten bedrivs ute på fältet. Ett eget uppbyggt kontaktnät, lång erfarenhet och hög samarbetsförmåga/förtroende är viktiga faktorer då tjänsten ställer höga krav på insikt i hur verksamheten fungerar både på detalj- och organisatorisk nivå. Formella utbildningsmeriter är därför av underordnad betydelse.

Tjänsten kommer att tillsättas vid årsskiftet 2018–2019 och din ansökan måste inkomma senast 12 november 2018.

Frågor om tjänsten kan ställas till Per Westling, Generalsekreterare på Svemo.

Mail:                   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel:                      011 231 094 / 0702 628 170

 

Källa: SVEMO