Guy Marin avslutar sin internationella roadracingkarriär

Efter ett mindre lyckat år, med mycket strul, har Guy Martin beslutat att avrunda sin internationella roadracingkarriär.

 TT-föraren, lastbilmekanikern, och tv-stjärnan Guy Martin gjorde en oväntad comeback till racing i år efter att ha skrivit kontrakt med Honda Racings ”Dream Team” tillsammans med 23-faldige TT-vinnaren John McGuinness, en dröm som snart blev en mardröm för Martin och det Louth-baserade teamet.

Efter en tajt förberedelseperiod med den nya Firebladen förvärrades det hela med att McGuinness skadade sig under North West 200,  efter ett problem som påstods bero på ett problem med ECU-enheten, var Martin ensam kvar för att ställa upp i Isle of man TT, men saker gick inte att planera.

Efter en krasch i Superbike-racet stod han över Senior TT-racet, och efter ett sista test med teamet vid Cadwell Park har han valt att avsluta sin roadracing-verksamhet. 

-Racing har varit bra för mig, men nu är jag less på det. Du spenderar den tidiga delen av säsongen med förberedelser - testar, tävlar, snackar om det och gör sedan om allt igen. Det är som måndag hela veckan. Det är dags att sluta, säger Guy Martin till MCN