Marc Coma vann Sealine Rally, igen

Red Bull KTM Factory Racings Marc Coma körde till sig segern i den fjärde upplagan av det mycket krävande Sealine Rally i Qatar. Rallyt var den andra deltävlingen av 2015 års FIM World Cross Country Rally Championship och efter att Coma även vann förra deltävlingen har han nu utökat sin poängledning ytterligare.

Marc Coma: ”Till slut kom vi i mål i rallyt! Det var tufft. Vi försökte att vara konsekventa och inte begå minsta misstag eftersom detta rally är så intensivt att det är omöjligt att återhämta sig om du gör ett misstag. Det var en mycket svårvunnen seger och teamet gjorde ett bra jobb. Vi började året mycket väl, och vi är fortfarande på rätt väg. Nu är det dags att njuta av detta härliga ögonblick och sedan börja arbeta inför nästa race på Sardinien. "

Coma vann före Honda-rivalerna Joan Barreda och Paolo Goncalves, som följdes av Comas teamkamrat Jordi Viladoms (ESP, KTM) på fjärde plats, följd av Pablo Quintan (Chile, KTM), Sam Sunderland (GBR, KTM) och Matthias Walkner (AUT, KTM).