Under två veckor i sträck var det en stenhård kamp mellan KTM:s toppförare – Cyril Despres och Marc Coma, hela vägen från starten vid Mar del Plata, Argentina till målgången vid Lima, Peru. I slutändan var det Cyril Despres som kammade hem totalsegern och som fjärde titel i rallyt. Gissa om att Marc Coma kommer att ladda järnet för att knipa sin fjärde titel i rallyt nästa år... För att fira framgången i rallyt tänker de två förarna dela med sig av det perfekta minnet av 2012 års Dakarrally: signerade Roadbooks, och signerade teamtröjor.

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen med chans att vinna är att svara på den enkla frågan:

Hur många etappsegrar vann Cyril Despres och Marc Coma totalt (tillsammans) under 2012 års Dakarrally?

a) 3

b) 5

c) 8

Skicka ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tillsammans med ditt namn, adress och ett telefonnummer (glöm inte landsnummer (+46 för Sverige). Det första namnet som dras slumpmässigt från alla korrekta svar vinner en signerad RoadBook och teamtröja från Cyril Despres. Det andra namnet som dras slumpmässigt från alla korrekta svar vinner etn signerad roadbook och teamtröja från Marc Coma.

Dragningen kommer att äga rum lördagen den 5 februari efter målgång av Enduropale Hard Enduro du Touquet (mer känt som "Le Touquet") i Frankrike.

Sista anmälningsdag är klockan 12:00 den 5 februari 2012.