femfaldige Dakarrally-vinnaren Marc Coma har tillträtt som ny chef med titeln ”General Manager”, för KTM Spanien.

KTM Spanien leds av Cesar Rojo sedan 2001, som personligen haft en lång karriär inom motorcykelracing, som en raceförare eller teamledare och i olika ledande befattningar inom motorcykelindustrin. Cesar kommer att fortsätta som VD på toppen av den spanska organisationen, som också tjänar Portugal. Utöver sina nuvarande uppgifter kommer Rojo att ta till sig ytterligare ansvar för KTM AGs moderbolag, KTM Industries AG, som är relaterat till ”supply chain management” samt andra strategiska projekt.

"Vi tar alltid inspiration från våra racingshjältar som Marc. Det finns många paralleller mellan att vara framgångsrik inom racing och framgångsrik i affärer. Med Marc som en del av vårt team hos KTM Spanien är jag säker på att vi är i början av ännu en framgångssaga", säger Cesar Rojo.

Cesar Rojo, VD KTM Spanien

 

"Jag är verkligen glad att komma hem till den orange familjen. Jag hade en bra tid hos ASO där jag arbetat hårt för att hjälpa till att hålla rallysporten på högsta nivå inom motorcykelracing. Nu startar ett nytt kapitel och jag ser fram mot att ta itu med mina nya affärsutmaningar med alla de fantastiska människorna hos KTM Spanien och under ledning av Cesar, som jag alltid har beundrat som idrottsman och affärsman", säger Marc Coma.

Marc Coma, General Manager KTM Spanien ( 5-faldig vinnare av Dakarrallyt)

 

Se Johan Ahlbergs intervju med Marc Coma (från 2014), där Marc berättar om sin laddning med siktet på sin femte seger i Dakarrallyt, sin passion för motorcykelsporten, cykling och att njuta av livet...

Marc Coma - Interview from fastbikes.se / fastbikes.eu on Vimeo.