Med lite mindre än två veckor kvar till årets viktigaste race släpper KTM Scandinavia nyheten om att de sponsrar välgörenhetstävlingen Wings For Life World Run. Förra året deltog Johan Ahlberg och Andreas Lundbom från Fastbikes.se och sprang över 5 mil tillsammans. Även du kan delta och på så sätt stötta forskningen kring ryggmärgsskador.

Den 3 maj går starten för 2015 års upplaga av eventet som förra året gjorde storsuccé. KTM kommer att supporta tävlingen med hjälp av fordon och förare.

-Förra året var en mycket positiv upplevelse, både för deltagarna och oss som partner. Att få vara en del av och bidra till världens största välgörenhetslopp är riktigt maffigt, säger Anna Quist, marknadsansvarig KTM Scandinavia.

Wings For Life World Run är en internationellt löpar- och rullstolstävling som startar på 35 platser världen över, vid samma tidpunkt och som avslutas när den sista deltagaren körs om av en så kallas Catcher Car. Tävlingen genomförs till förmån för de som inte kan springa och anmälningsavgiften går oavkortat till forskningen kring förlamande ryggmärgsskador. 2014 drog tävlingen in 30 miljoner och i år är målet att samla in ännu mer pengar. Den svenska upplagan genomförs med start i centrala Kalmar, fortsätter sedan ut på Ölandsbron och vidare söderut på Öland.

-Vår personal kommer att springa och vår återförsäljare Eliasson Racing i Nybro, supportar med förare till våra fordon. Vi kommer dessutom att skänka bort två startplatser så håll utkik på vår Facebook-sida under vecka 17, avslutar Anna Quist.

Mer information om stiftelsen Wings For Life och själva tävlingen finner man på www.wingsforlifeworldrun.com