Leslie Porterfield är framförallt känd för att vara världens snabbaste kvinnliga motorcyklist. Hon började köra motorcykel vid 16 års ålder och äger numera flera motorcykelbutiker i USA. Här kan du se en film från en fotografering där Leslie står modell tillsammans med BMW S1000RR. Nya rekordförsök på gång?

I augusti 2007 begav sig Leslie Porterfield till Bonnevilles saltöken för att köra så snabbt hon kunde med en Suzuki Hayabusa. Desto värre gick det inte riktigt som tänkt. Leslie krashade och fick föras till sjukhus med sju brutna revben, punkterad lunga och en del andra frakturer.

tn_IMG_4866

Året därpå var Leslie tillbaka och den här gången lyckades hon köra 336 kilometer i timmen med en naken motorcykel. Tilltaget resulterade i att Leslie blev världens första kvinna in i Bonnevilles 300-kilometer-i-timmen-klubb. Vid samma tillfälle noterades Leslie för 373 kilometer i timmen vilket gjorde henne till världens snabbaste kvinnliga motorcyklist.

leslie

Förra året tilldelades Leslie ”Top Speed of the meet award” efter att ha kört 396,6 kilometer i timmen. Det var första gången som en kvinna tilldelats den utmärkelsen någonsin.

SE FILMEN DÄR LESLIE UMGÅS MED BMW S1000RR

{flvremote}http://files.evisor.tv/201003/11667.flv{/flvremote}

 

SE LESLIE KÖRA REKORDSNABBT HÄR

{youtube}j_sgXuiLlzg{/youtube}