Svenske GasGas-fabriksföraren Isak Gifting fortsätter att imponera i MX2-VM. Häromdagen körde han till sig en fantastisk åttondeplats totalt på Lommel-bana. I andra GP:t på raken på den tuffa banan (där 3 GP körs i följd) körde han till sig dubbla femteplaceringar, vilket belönade Isak med en fjärdeplats i GP:t. 

DIGA Procross Factory-föraren Isak Gifting har levererat ännu ett fantastiskt resultat, denna gång i deltävling 14 i MX2-världsmästerskapet. I vad som är hans sjätte race för laget körde den unge svensken till sig två femteplatser på den brutalt grova Lommel-banan, vilket belönade MX2-klassens nykomling med en exceptionell fjärdeplats totalt. Nu ska det onekligen bli intressant att se vad Isak kan åstadkomma under nästa race, som även det körs på Lommel, kommande söndag.

Isak Gifting: ”Det är en fantastisk känsla. Åttonde totalt och nu fjärde totalt, jag är riktigt glad. Jag visste från min kvaltid att jag hade bra tempo, och jag vet att min kondition är bra så jag kände mig självsäker inför båda racen. Trots krascher i båda racen var jag femma, så det har varit en fantastisk dag för mig. Jag blev lite trött mot slutet av race två men jag höll uppe gasen till slutet. Vi gör riktigt bra framsteg, så jag ser fram mot söndag. ”