Team Honda HRC har meddelat att nuvarande Rocky Mountain MC Honda-föraren Fredrik Norén kliver in som ersättare till skadade Cole Seely under de tre sista omgångarna i AMA Pro Motocross Championship: 13 augusti - Unadilla National, 20 augusti - Budds Creek National och 27 augusti - Ironman National. 

Detta kommer att markera den tredje gången då svensken har fungerat som ersättningsförare ombord en CRF450R i Hondas fabriksteam. Medan Fredrik stod i depå  under Team Honda HRC:s tält förra året körde han till sig sina karriär-bästa placeringar, bland annat en femteplacering i ett av racen vid Minnesota Spring Creek MX Park för att sluta på sjunde plats totalt. Han körde också till sig sjundeplatsen totalt vid Michigans Redbud National.

"Vi är mycket glada över att ha Freddie tillbaka under vårt tält", säger Team Honda HRC chef Dan Betley. "Vi har en lång relation med honom, så han förstår vår motorcykel och vårt program, vilket har varit en stor tillgång för vårt team under årens lopp. Jag är säker på hans förmåga att leverera solida resultat under säsongens sista deltävlingar. Jag skulle också vilja tacka Rocky Mountain MC Honda för att de gör Freddie tillgänglig åt oss. "

"Jag är glad att få ytterligare en chans att fylla på hos Team Honda HRC", sa Norén. "Relationen jag har med Honda är fantastisk. Alla inom racingteamet är fantastiska, och jag är mycket tacksam för de möjligheter de har gett mig. Jag ser fram emot att ge mitt yttersta och att arbeta tillsammans med teamet för att fortsätta utvecklas. "