Efter Trey Canards senaste läkarbesök togs beslutet om att hans paus från racingen måste förlängas. Hondaföraren bröt sin vänstra arm i en krasch den 21 mars under Detroit Supercross. Svenske Fredrik Norén, som även är officiell testförare för Team Honda HRC, kommer att kliva in som ersättare så länge.

Fredrik kommer att ersätta Canard i årets tredje omgång av AMA Pro Motocross Championship i Lakewood, Colorado, där vi kommer få se Norén tävla ombord på Canards fabrikskittade Honda CRF450R. Fredrik hade en liknande roll i slutet av 2014-säsongen, och exakt hur länge Canard kommer att bli borta från racingen är oklart i dagsläget.

"Relationen jag har till Honda är fantastisk. Alla i racingteamet är fantastiska, och jag är mycket tacksam för de möjligheter de har gett mig. Jag är glad över att få en ny chans att få kliva in och vara en del av teamet, men jag är också ledsen eftersom det innebär att Trey är skadad; Jag skulle hellre se att han var ute körde racing också. Jag ser fram emot att ge mitt yttersta och att få arbeta tillsammans med teamet för att fortsätta att utvecklas. "