I helgen stod MetLife Stadium i East Rutherford, New Jersey, för första gången som värd för AMA Supercross. Det var det där och då som Kawasaki-föraren Ryan Villopoto blev korad till segrare av mästerskapet för fjärde gången. Det var också där som Suzuki-föraren James Stewart skadade sitt knä, och det är oklart om han kommer att kunna delta i mästerskapets sista deltävling, som körs nu till helgen, eller ej. Här kan du läsa mer och se en racerapport från tävlingen...

Den tvåfaldige Supercrossmästaren kom in i näst sista omgången av serien som tvåa i poängtabellen. Men efter att ha presterat bra i två kval och slutat som tvåa i sitt heatrace vred Suzuki-föraren sitt vänstra knä olyckligt under det tredje varvet av finalracet och var tvungen att dra sig ur tävlingen.

Yoshimura Suzukis Teamchef, Mike Webb, kommenterar:

"Det här var en besvikelse. James var ungefär fyra i första sväng, men kom ut som nionde. Därefter arbetade han sig upp och var på väg mot fjärdeplatsen då han körde in i en feldoserad sväng och förlorat greppet hos framdäcket och planterade sitt ben i marken. Han vred sitt knä ganska kraftigt och bröt tävlingen. Det är en ganska kraftig vridning, men vi vet inte i vilken utsträckning just nu, men vi kommer att få det kontrollerat under veckan. Förhoppningsvis kommer vi vara bra okej att köra. Just nu håller vi tummarna och ser fram emot att göra oss redo för Motocross . "

Den 17:e och sista omgången i 2014 års AMA Supercross körs på lördag 3 maj på Sam Boyd Stadium i Las Vegas, Nevada.