Yoshimura Suzuki Factory Racing har förlängt kontraktet med multifaldige Supercross-/Motocross-mästaren James Stewart för ytterligare ett år.

Stewart anslöt till Yoshimura Suzuki under mitten av säsongen 2012 och kommer att fortsätta att tävla i mästerskapet med Suzuki RM-Z450 i 450-klasserna i både AMA Supercross och AMA Motocross under 2015-säsongen.

-Att arbeta med James har varit en oerhört glädjande upplevelse. Vi har verkligen börjat fungera bra som ett team och jag känner att vi först nu närmar oss vår sanna potential. Alla på Yoshimura Suzuki ser fram emot att arbeta med James under 2014 och 2015 års racing-säsonger. Och eventuellt ännu längre, säger Mike Webb, Teamchef för Yoshimura Suzuki Factory Racing Team.

Förra helgen firade Stewart sin första 2014-seger efter sin vinst under San Diego Supercross. Det resultatet markerade hans 46:e seger i Supercross och flyttade upp honom en position i mästerskapet. I år har Stewart även kört till sig tre heatsegrar och två andraplatser i AMA Supercross.

-Jag är verkligen glad över att fortsätta köra racing tillsammans med Yoshimura Suzuki. Det var bra att få den första segern i San Diego förra helgen. Jag känner mig mer bekväm än någonsin med teamet och jag känner mig riktigt bra på motorcykeln. I år har vi gjort en hel del framsteg som ett team och jag ser fram emot att hålla tempot uppe under resten av året och nästa säsong, säger Stewart.