För cirka ett år sedan påbörjade den ännu aktive MX-stjärnan Marcus Norlén ett samarbete med den forne stjärnan Rickard Eriksson. Ett samarbete som nu har mynnat ut i ytterligare ett samarbete – med Suzuki.


- Marcus Norlén kommer att tävla i SM ett år till och då var min tanke, kan vi inte göra någonting efter det att han har lagt av, säger Klas Östlund, affärsenhetschef på KGK Suzuki.


Då Marcus Norén redan hade sin verksamhet, Repractice, igång tillsammans med Rickard Eriksson var konstellationen inte så svår att få till. 


- Vi kommer att ha ett samarbete via provkörningar och träningsdagar tillsammans med Marcus Norén och Rickard Eriksson. 


Suzukis samarbetspartner Repractice är en MX-skola där Marcus Norlén (ex-svensk mästare och före detta VM-förare) och Rickard Eriksson (ex-JSM/NM-mästare) har samlat ihop en grupp förare som träffas och tränar tillsammans under mycket ordnade former. Bland annat sker gymträning tillsammans under perioden 2 oktober – 26 mars.


- Vi har så här långt begränsat träningsgrupperna till max 15 man och det för att vi ska kunna hjälpa förarna maximalt och få en personlig kontakt med deltagarna. Att nu få se de 13 som just nu deltar under fysträningsperioden och följa deras enorma framsteg ger mig gåshus. Att vi nu även har ett samarbete tillsammans med Suzuki är stort, smeddelar Repractice representant Rickard Eriksson.


MER INFORMATION OM REPRACTICE HÄR (EXTERN LÄNK)