Duells utökar med Pro Taper

Duells, importören och distributören av tillbehör och utrustning inom bland annat motorcykel, fördjupar nu sin satsning på motocross. Denna gång är det Pro Taper, ett av de tyngsta namnen inom styren och handtag, som har sällat sig till Duells långa lista av varumärken.

Duells marknadsför redan sedan tidigare till exempel nackskydd från Leatt, kedjor från DID och hjälmar från Airoh. Sedan många år är de också distributörer av bland andra Fly Racing crosskläder, TCX stövlar, RK kedjor och Castrol olja.

- Med Pro Taper blir vi än mer kompletta inom MX. Vårt mål är att ha de starkaste varumärkena inom varje segment för att kunna täcka alla behov hos våra återförsäljare och hos motocrossförare med högt ställda krav på sin utrustning, säger Anders Bolin, produktchef på Duells.

Pro Taper grundades 1991 och satte snabbt standarden för hur motocrosstyren ska se ut. Pro Tapers styren sitter på många motorcyklar i VM och i amerikanska mästerskapen och de har en mängd mästerskapssegrar i bagaget. Pro Taper sitter dessutom originalmonterade på motocross och enduromotorcyklar från en del tillverkare.