Jeremy McGrath kommer till Malmö Supercross

En av världens främsta supercrossstjärnor Jeremy McGrath kommer till Malmö Supercross den 28 och 29 december. Den 11-faldiga supercrossmästaren har nu bekräftat att han kommer för att köra Monster Energy Supercross i Malmö Arena mellan jul och nyår.

 

-Jag ser verkligen fram emot att komma till Sverige och köra för alla mina fans, det är första gången, och även den sista gången jag kommer till Scandinavium i min karriär. Så jag hoppas verkligen det kommer riktigt många motocross fans och hejjar på, säger den legendariska King of Supercross Jeremy McGrath.

 

Titeln "King of Supercross" har inte kommit av sig själv:

Jeremy McGrath har blivit tilldelad titeln som "The King of Supercross" och det är verkligen inte utan anledning. Med 11 individuella supercrosstitlar är han den som vunnit flest titlar i hela världen. 7 x 250cc Supercross mästerskap, 2 x 125cc Supercross mästerskap, 2xFIM supercross mästare. Alla dessa titlar har också givit Jeremy McGrath en rekordlista på flesta antal segrar, 74 segrar x 250cc, 13 segrar x 125cc.

 

-Vi på MotoEvent är otroligt glada för att världens största Supercross ikon, Jeremy McGrath har valt att komma till Malmö Supercross och vara med till att göra detta event till nordens absolut mest spektakulära motocross evenemang. Vi tillsammans med Lasse Bergkvist från Monster Energy har arbetat hårt för att få detta att lyckas. Därför var det verkligen en speciell känsla när vi mottog ett underskrivet kontrakt från Jeremy McGrath, berättar Kasper L Christensen från MotoEvent.