2025 års Honda CRF450R, CRF450RX, CRF250R och CRF250RX uppdateras med fokus på kapa varvtiderna för förare på alla nivåer.

Kärnan i förändringarna är en 70 % ny Twin Spar-aluminiumram. Dess omdesignade främre nedre ramrör kombineras bland annat med ett nytt övre stötdämparfäste för att tillsammans generera en 8% ökning i vridstyvhet och 5% ökning i lateral styvhet, vilket ska förbättra den avgörande kurvstabiliteten.

25YM Honda CRF450R

Ramen har också nya fästpunkter för bakramen, gaffelkronor och framhjulsaxelklämma. Den nya 49 mm Showa framgaffeln har utvecklats för att förbättra förarens kontroll hela vägen från den initiala rörelsen till slutet av slaget. Även en ny Showa-dämpare sitter på plats bak, med ett Pro-link-länkförhållande för ultimat körprestanda även på de tuffaste underlag.

25YM Honda CRF450R

De svarta DID-aluminiumfälgarna har nu ett helt nytt tvåkolvs främre bromsok utvecklat med HRC-racingerfarenhet, och har nya kolvar och kolvtätningar för att ge betydande förbättringar av bromsprestanda när det är varmt. 

25YM Honda CRF450R

2025-modellernas motorer drar nytta av nya insprutningsinställningar, en omdesignad vevaxel och omfattande revideringar av både insugnings- och avgaskanaler. Vevaxeln har ökad styvhet runt vevtappen och en förbättring av tröghetsmomentet, vilket gör att den varvar upp snabbare. Förbättringar av luftflödet innebär att luft sugs in i motorn via en mer direkt, rakare väg genom insuget, luftburken och insugstrattarna, vilket enligt Honda minskar motståndet och förbättrar gaskontroll och acceleration. Avgassystemet, som inkluderar en ny, mer robust ljuddämpare, drar nytta av ett kraftigare avgasrör samt en rakare, jämnare rördragning som förbättrar kraften på både mellanregistret och topp, och acceleration. När det gäller elektronik får 2025 års CRF250R Honda Selectable Torque Control från sitt större syskon, med 3 lägen och en "av"-inställning.

25YM Honda CRF450R

2025 års CRF450R och CRF250R har uppdaterade lättvikts plastdetaljer, prydda med ny CRF-grafik, med den klassiska Honda-vingen på framskärmen.

25YM Honda CRF Family

2025 års CRF250RX och CRF450RX kommer att dra nytta av samma uppdateringar som deras motocross-syskon och har unik ECU-bränsleinsprutningsmappning för förbättrad enduroprestanda. Precis som tidigare kommer modellerna med 8 liters plastbränsletank (jämfört med deras "R" motsvarigheters 6,3L titantank), smidda aluminiumsidostöd och handtagsskydd som standard.

25YM Honda CRF250RX

För första gången kommer Hondas europeiska CRF-sortiment att förstärkas med introduktionen av CRF250RWE och CRF450RWE. Dessa "Works Editions", byggda tillsammans med deras syskon i Kumamoto i Japan, har uppgraderingar och unika inställningar som förbättrar prestandan ytterligare.

25YM Honda CRF250RWE

Både CRF250RWE och CRF450RWE har insugs-/avgasportar som fått sin slutliga finish av mänsklig hand, med en prestandahöjande Yoshimura-ljuddämpare och ett TwinAir luftfilter för att förbättra luftflödet, exklusiva tändningstider, plus en metallicröd toppkåpa. På chassisidan har den uppgraderade framgaffeln en speciell mörk Kashima-beläggning på sina yttre gaffelben och en titanbeläggning på innerrören, medan den bakre stötdämparen kommer med svarta topp- och bottenbryggor. På plats finner vi även en guldfärgad DID DM2-kedja, Renthal handtagsgrepp, en Throttle Jockey-sadel, svarta DID-LTX fälgar, svartanodiserad framaxelhållare samt uppdaterad grafik och lasergravering på fälgar och framgaffellock.

CRF250RWE kommer även med en ny hydraulisk koppling och ett hydrauliskt kopplingssystem med en reviderad kopplings-slavcylinder som sägs kräva 16% mindre kraft för att reglera kopplingsspaken jämfört med ett vajermanövrerat system. Det minskar också mängden variation i kopplingens fria spel och känsla när kopplingstemperaturen ökar.

25YM Honda CRF450RWE

CRF450RWE kommer med en specialanpassad Hinson kopplingskorg med nya kopplingsdämpare och lock som ska förbättra slitstyrkan såväl som prestanda.

25YM HONDA CRF50F

2025 kommer CRF-familjens mindre medlemmar - CRF150R, CRF125F, CRF110F och CRF50F med ny grafik.

25YM HONDA CRF110F

25YM HONDA CRF125F

25YM HONDA CRF150RB

25YM HONDA CRF150RB