Husqvarna Motorcycles har presenterat 2023 års minicycle-motorcrossmodeller med racetestade MAXXIS-däck och ett fräscht nytt utseende för TC 85, TC 65 och TC 50-modellerna. 

TC 50 är den perfekta instegsmaskinen för ungdomar som vill kliva in i motocrossens spännande värld, en ren racehoj kittad med komponenter av hög kvalitet och det senaste inom 2-taktsteknologi. Med lätt justerbar WP-fjädring, vågformade bromsskivor och ett avancerat chassi designat speciellt för unga förare, är TC 50 en komplett racemaskin.

 

Husqvarna TC 50 - 2023

 

TC 65 drar nytta av de flesta uppgraderingarna i Husqvarna Motorcycles minicykelsortiment för 2023. Förutom de nya MAXXIS MX-ST-däcken och den reviderade grafiken har den nya flytande bromsok från Formula, tillsammans med en 198 mm vågformad bromsskiva fram och 180 mm bromsskiva bak, för överlägsen stoppkraft. Kompletterande listan över förbättringar av TC 65 är nya kopplings- och bromskomponenter för minskat slitage och maximal hållbarhet.

 

Husqvarna TC 65 - 2023

 

TC 85 fortsätter att överbrygga klyftan mellan de minsta motocrossmodellerna och de tillgängliga fullstorleksmaskinerna. 85cm3-modellen kommer med MAXXIS MX-ST-däck, som ger alla unga förare en förbättrad körupplevelse. Slående ny grafik fullbordar förändringarna för denna tävlingsfokuserade maskin 2023.

 

Husqvarna TC 85 - 2023

 

Tekniska höjdpunkter 2023:

Ny vit, grå och gul TC 85, TC 65 och TC 50-grafik understryker Husqvarna Motorcycles svenska arv

Nya MAXXIS MAXXCROSS MX-ST-däck för alla modeller säkerställer exceptionell rak linjestabilitet och utmärkt grepp

Lätt justerbara WP XACT-gafflar med AER-teknik och XACT PDS monoshock säkerställer optimal prestanda och låg vikt

Förtroendeingivande ergonomi och ett sadelöverdrag med högt grepp för komfort och kontroll

Ny Formula-kopplingsenhet på TC 65 för förbättrad verkan och hållbarhet

Nya större bakre skiv- och bromskomponenter från Formula för förbättrad TC 65-stoppkraft

NEKEN avsmalnande aluminiumstyre säkerställer optimerad ergonomi för TC 65 och TC 50

Rullmanövrerat TC 85 gasreglage för en mjukare rörelse under alla förhållanden

Svarta Excel-fälgar och CNC-bearbetade nav garanterar låg ofjädrad vikt och större stabilitet hos TC 85

För att ytterligare förbättra prestandan och anpassa alla minicykelmaskiner erbjuder Husqvarna Motorcycles Technical Accessories-sortimentet ett högkvalitativt urval av motor- och chassiuppgraderingsalternativ. Dessutom kan ungdomsförarna köra med Husqvarna-stil tack vare prylar ur Functional Offroad Apparel Collection.

2023 års minicycles motocross-modeller kommer att finnas tillgänglig från maj och framåt hos auktoriserade Husqvarna Motorcycles-återförsäljare.