I en intervju berättar Valentino Rossi om sin fortsatta önskan efter seger, och om livet i MotoGP-depån.

-För mig handlar det om smaken av seger. Det är något som skiljer sig mot allt annat. Det är som en drog, och det är den främsta orsaken till min racing. Tyvärr är effekten av drogen mycket kortlivad - bara tre eller fyra timmar – och nästa dag behöver du mer. Det slutar aldrig, berättar Rossi.

-Det är en hel del adrenalin i omlopp strax före racet, men det är en härlig känsla. När racet väl startar befinner du dig i en annan dimension. Du är extremt koncentrerad och gör bara vad du måste göra. Allt blir solklart, fortsätter han.

Rossi berättar även om klimatet inom MotoGP, som har förändrats en hel del under årens lopp.

-Under de senaste åren har sporten blivit alltför allvarlig och så även förarna. Förr i tiden handlade det mer om att vara modig. Nu är alla förare mer seriösa och mycket atletiska. De tänker mer på sina kostvanor och tränar mycket, och lever inte ett normalt liv. Jag tycker att det är viktig att ha roligt också, förklarar Rossi.

Och han kunde inte låta bli att kommentera något om sin gamla ärkerival, Casey Stoner, och deras häftiga duell på Laguna Seca 2008...

-Stoner började hata mig bara för att han förlorade. Efter det racet verkade han alltid att tala om det förflutna, detta race, eftersom han inte var man nog att förstå att han då förlorade, avrundar Rossi.