Italienske MotoGP-stjärnan Valentino Rossi satte rejält med press på Sebastien Loeb under Monzarallyt, och var snabbare än den åttafaldige WRC-mästaren på två av sträckorna. Här kan du läsa mer och kolla in en film med höjdpunkter från rallyt.

-Att slå Sebastien Loeb på en av Monzarallyts sträckor är onekligen häftigt, men att göra det på två sträckor är obetalbart. Monzarallyt är onekligen en stor händelse, med massor av fans och en hel del sladdande, kommenterade Rossi.

Den Italienske MotoGP-föraren slutade på andra plats och 24 sekunder efter fransmannen totalt, vilket måste anses vara smått sensationellt.

Monzarallyt bjöd även på en tävling där förarna tävlade om Marco Simoncelli Trophy, för att hedra den omkomne MotoGP-stjärnan.

Även här fick vi se Rossi kom åter upp mot Loeb i finalen efter eliminering av medlemmarna i Team Rossi, Uccio och Davide Brivio, och rallyföraren Dani Sordo i semifinalen.

Även i det slutliga finalracet mot Loeb körde Rossi imponerande, men begick ett litet misstag som resulterade i motorstopp och en andraplats.