We are for Japan!

MotoGP-organisationen, teamen och alla förare har startat en kampanj för att stödja de drabbade i Japan efter den senaste jordbävningen och dess efterverkningar.

De 17 förarna i MotoGP har skrivit sina underskrifter på en specialtryckt t-shirt med budskapet - We are for Japan!

T-shirten kommer att vara till salu på ett antal av motoranläggningarna där MotoGP arrangeras under året, samt vara tillgängliga att köpa via weforjapan.motogp.com, där T-shirten kan köpas för 20 Euro.

De medel som samlas in genom detta initiativ kommer att presenteras för en humanitär organisation under Japans GP, som är planerad att äga rum den 2 oktober.

Förena dig med MotoGP-samfundet och köp denna t-shirt för att hjälpa folket i Japan. Vänligen vidarebefordra denna information till vänner, släktingar och kollegor över hela världen för att förena MotoGP-förarna, dess team och fans med budskapet "We are for Japan!"

Suzukiföraren Alvaro Bautista kommenterar kampanjen:

"Det är mycket viktigt att visa vårt stöd till alla människor i Japan under denna tragiska tid. Mina tankar går till alla som drabbats av denna fruktansvärda händelse. Japanerna är ett mycket starkt folkslag, men jag är säker på att de också kommer att välkomna vårt stöd och den hjälp vi kan ge dem under denna mycket mörka tid. Vänligen köp den här tröjan och visa att "We are for Japan!"