För två veckor sedan ägde den officiella Repsol Honda-team-presentationen rum. Tidigare har vi kunnat visa upp säväl film och bilder från eventet, där även de två Honda-legendarerna Mick Doohan och Álex Crivillé närvarade. Här kan du kolla in fler bilder på Marc och Jorge.

Under teampresentationen presenterade de två Honda-förarna Marc Márquez och Jorge Lorenzo nya RC213V-racern som de kommer att tävla med under den kommande MotoGP-säsongen.

Förra veckan ägde MotoGP-testet rum på Sepang-banan i Malaysia. Efter att ha inlett med snabbaste varvtid under dag 1, landade Marc på testets 11:e snabbaste varvtid efter 3 testdagar. Jorge Lorenzo var inte på plats, utan fortsätter sin rehabilitering från vinterns träningsskada. Till följd av en träningsolycka, under ett träningpass vid Verona i Italien, drog teamets senaste tillskott Jorge Lorenzo på sig en scaphoid-fraktur, en skada hos vänsterhandens båtben. Lorenzo förväntas var redo för att delta i kommande MotoGP-testet på Losail-banan i Qatar, som inleds 23 februari.

Marc Márquez och Jorge Lorenzo, Repsol Honda-teamets förare under 2019 års MotoGP-mästerskap har vunnit åtta av de senaste nio titlarna i den främsta roadracing-klassen, MotoGP. Tillsammans har de två förarna säkrat tolv världsmästerskapstitlar i tre klasser, medan Repsol Honda-teamet har vunnit 14 enskilda titlar, vunnit 168 race och 427 pallplaceringar i 500cc och MotoGP.