I slutet av 2018, närmare bestämt den 20 november, två dagar efter finalen på MotoGP-säsongen, var Jorge Lorenzo i Repsol Honda-depåboxen och körde RC213V för första gången. Av avtalsenliga skäl togs det bilder från Valencia-testet som inte varit möjliga att visas fram till nu. Här kan vi visa upp några av de viktigaste ögonblicken under Lorenzos första dag som Repsol Honda-förare, som börjar med en första bild på Jorge och hans teamkamrat Marc Márquez tillsammans i depåboxen.

Bilderna visar honom i sitt första möte med den regerande världsmästaren i boxen, hans första konversationer med HRC-ingenjörerna, hans samtal med teambossen Ramón Aurín, då han poserar med Dorna och lämnar Repsol Honda lastbilen iklädd sitt nya skinnställ, redo att köra sin första lära-känna-vända med Honda RC213V.

Marc Márquez och Jorge Lorenzo kommer att göra deras första officiella evenemang tillsammans, som Repsol Honda teamkamrater, vid teampresentationen, som äger rum den 23 januari på Campus Repsol - energijättens huvudkontor i Madrid.