Efter Matti Seistolas comeback under senaste Enduro-VM i Finland och Robert Kvarnström som tillfällig ersättare för Jamie McCanney är det nu dags för KTM-föraren Joakim Ljunggren att göra VM-comeback under kommande helgens svenska deltävling i Enköping.

Efter att ha varit frånvarande från EnduroVM sedan 2014, kommer den tvåfaldige juniorvärldsmästaren i enduro (2006-2007), KTM-föraren Joakim Ljunggren göra comeback i helgens VM-deltävling i Enköping.

Ljunggren, som länge var den främsta föraren i Husabergs fabriksteam lett av Thomas Gustavsson, kommer att få sällskap av en stor grupp svenska förare (37 svenska förare är anmälda till tävlingen).

Nu multipel svensk enduromästare och nuvarande ledaren i svenska E2-klassen kommer LJUNGGREN ge sig på stjärnorna i EnduroGP med en KTM 500EXC-F i E3-klassen.

Även om han inte längre deltar i hela VM,  kan Jocke mycket väl fortfarande  komma att överraska ett antal personer och möjligen skaka om i hierarkin inom Enduro 3, som för närvarande leds av Beta-föraren Steve HOLCOMBE (GB) och med Johnny AUBERT (F) på andra plats.

Vi är tämligen säkra på att många kommer att glädjas över att få se Joakim kämpa sig fram med sin 500-kubikare i helgens race.

LÄNK: MER OM ENDURO-VM I ENKÖPING