Nu står det klart att flerfaldige enduro-världsmästaren David Knight kommer att byta från Honda till Sherco från och med slutet av året. Exakt datum och vilka tävlingar han kommer att ställa upp i framöver har ännu inte bekräftats, men chanserna är stora för att det första racet med David "Knighter" Knight ombord på den blå maskinen kommer att vara den första omgången av FIM Super Enduro Indoor serien i Liverpool under mitten av november. Som det ser ut i skrivande stund kommer Knighter antagligen att köra en röd Honda under Weston Beach-tävlingen som körs i oktober.

Knighter kommer att tävla med Shercos fyrtaktsmaskiner i Inomhus-enduro (FIM Superenduro VM) medan han siktar på att köra med en tvåtaktare under de extrema " Hard Enduro" tävlingarna.

David Knight kommenterar flytten till Sherco:

"Jag kommer att köra för Sherco från pch med november månad, och efter att jag har testat motorcyklarna en hel del är jag verkligen glad och imponerad. Jag var lite skeptisk innan jag först testkört dem men blev snabbt mycket, mycket imponerad av både deras 2-taktare och 4-taktsmaskinerna.

"Jag tror att vi har en stor potential med dem, med en mycket bra liten grupp av ingenjörer, och jag vet att vi kan komma att överraska en hel del människor. Det känns sorgligt att lämna Honda, som också var en mycket bra motorcykel som jag älskade att köra, men jag behöver ett riktig team bakom mig. Tack till Honda för allt. "