Brittiske enduro-stjärnan Graham Jarvis har förlängt sitt kontrakt med Husqvarna. Dessutom har han, tillsammans med Husqvarna, bildat ett eget team, Jarvis Husqvarna Racing Team där hans förhoppning är att vara med och skapa framtidens enduromästare.

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing har förlängt kontraktet ett år med den brittiska endurostjärnan Graham Jarvis. Under året kommer vi få se honom tävla i FIM Hard Enduro World Championship tillsammans med teamkompisarna Alfredo Gomez och Billy Bolt. 

 

Dessutom kommer Husqvarna Motorcycles att stödja Grahams nybildade Jarvis Husqvarna Racing-team. Förutom att personligen utmana för tävlingssegrar och pallresultat hoppas Jarvis att nya FIM Hard Enduro World Championship, tillsammans med brittiska extrem-enduro-mästerskapet kommer att vara det perfekta sättet för att visa upp sitt nya team och dess unga talanger. Genom att förmedla sin erfarenhet till sina teamförare hoppas Graham att vara med och skapa framtida världsmästare. Jarvis Husqvarna Racing har säkrat några spännande och lovande unga förare: Bulgariens Teodor Kabakchiev, den engelska trion Jono Richardson, Will Hoare och Sam Winterburn, och den erfarna walesiska föraren Grant Churchward. Alla förare kommer att tävla med Husqvarna TE 300i-maskiner. 

 

Graham Jarvis kommenterar: ”Jag får ofta frågan om när jag tänker sluta tävla, men så länge jag kan vara konkurrenskraftig och min kondition tillåter det, kommer jag att fortsätta göra det jag älskar. Så jag är glad att fortsätta tävla för Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing 2021. Dessutom får jag starta mitt eget raceteam, vilket är ytterligare en möjlighet att vara aktiv i den sport jag älskar och förhoppningsvis spela en roll i utvecklingen av framtidens mästare."