Med bara några dagar kvar tills första omgången av 2018 års SuperEnduro-VM, bjöd KTM:s teamchef, Fabio FARIOLI, på en stor överraskning. Denna överraskning var ingen annan än att självaste Taddy BLAZUSIAK, sexfaldige världsmästaren från Polen, gör comeback.

BLAZUSIAK har för avsikt att vara med och fajtas under hela VM-säsongen, tillsammans med teamkompisarna Cody WEBB (USA) och Jonny WALKER (GB) i det österrikiska märkets officiella fabriksteam.

Taddy kommer att vara ett vilt jagat villebråd, inte bara av hans två teamkamrater, utan även Alfredo GOMEZ (E - Husqvarna) och regerande världsmästaren Colton HAAKER (USA - Husqvarna) kommer att göra allt i sin makt för att slå den legendariska föraren. BLAZUSIAK kommer tveklöst få en tuff utmaning bakom styret på sin KTM 250EXC-F, där många unga och vilda förare är minst sagt angelägna om att vinna VM-titeln.

Taddy BLAZUSIAK: "När jag slutade tävla i slutet av vinterns SuperEnduro-serie trodde jag inte att jag skulle köra motorcykel igen. Jag var utbränd. Två månader efter att slutade var jag tillbaka och njöt verkligen av det. Jag fortsatte att köra – på olika banor, körde med olika människor, begav mig även till några evenemang, och det stod klart att jag fortfarande älskade att köra och att jag ville tävla igen."